• Standaard

Personal Training bij Club Allround Lochem

Personal Training is de manier om snel je doelstellingen te behalen. Bij Club Allround staat Eva klaar om met jou aan de slag te gaan. Veel mensen zien tegenwoordig het voordeel in van een Personal Trainer. De Personal Trainer is je coach en motivator tegelijk.

Waarom Personal Training?

Eva is niet alleen in staat om je huidige fysieke staat te beoordelen, zeer specifieke doelstellingen te bepalen en een persoonlijk programma op te stellen, maar zal er ook alles aan doen om je op het goede spoor te houden als het gaat om resultaten. Het maakt niet uit of je 2 of 50 kilo wilt afvallen, je juist wat meer spiermassa wilt kweken of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, Club Allround biedt voor iedereen de juiste strategie om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren.

Slechts €19,95 per les!

Bij Club Allround geen hoge kosten voor Personal Training: voor slechts €19,95 ontvang jij al 50 minuten Personal Training! 

Training in Duo's

Gezellig met je vriendin trainen? Ook dat is mogelijk bij Club Allround. Samen trainen en toch je persoonlijke doel behalen samen met je personal trainer. Daarbij is een duo training iets voordeliger. Vraag vrijblijvend een duo-proeftraining aan om te ervaren of het iets voor je (jullie) is…

Gratis intake en advies van een Personal Trainer

Start nu met een gratis intake met Eva en ontdek de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op 'Verstuur'. Eva neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

 • Enthousiaste collega's gezocht

  Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en professionele collega's....

  Lees meer
 • 23 december kerstontbijt

  23 december a.s. starten we om 7.30 uur met een gezamenlijke groepsles. Daarn...

  Lees meer
Meer nieuws
 • reclame 3

  Groepslessen

  Club Allround biedt groepslessen aan voor ieders niveau. Bepaal je doel en kies je groepsles!

  Lees meer
 • reclame 1

  Individueel fitness

  Door te trainen zal je zelfvertrouwen toenemen, je krijgt een mooi lichaam en behaald je doelen!

  Lees meer
 • reclame 2

  Professionele begeleiding

  Bij Club Allround ontvang jij altijd gediplomeerde training van enthousiaste Trainers.

  Lees meer